Selecteer een pagina

RBS Fencing

Eindeloos recycleerbaar. Eindeloos kwaliteitsvol. Eindeloos innovatief. Eindeloos schoon.

Afsluitingen met een hart voor dier, mens en omgeving.

Paardenliefhebber, ruiter, dierenbaasje, landbouwer, natuurvriend: dit is je persoonlijke uitnodiging om dé eindeloze duurzame oplossing te ontdekken voor de omheining van je weide of tuin.

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor je omheining, met een authentieke landelijke look? Heb je een stuk grond dat je mooi wil afscheiden, een knappe moestuin die in de verf mag worden gezet of enkele paarden, varkentjes, geitjes of alpaca’s die je het ontsnappen wil verhinderen?

Onze duurzame kunststof planken en -palen in RECO materiaal zijn uitermate geschikt. Want ondanks de vele voordelen voor mens, dier en milieu werd zeker ook het esthetische aspect niet uit het oog verloren.

Dankzij innovatieve technieken slagen we erin om zelfs moeilijk recycleerbare kunststoffen om te zetten in een duurzaam materiaal. Door plastic waste als grondstof te beschouwen, helpen we rechtstreeks de afvalberg verkleinen.

Je bent bij ons verzekerd van een ecologisch product, zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te boeten. Meer nog, onze palen en planken brengen voordelen met zich mee die je bij andere materialen soms moeilijk terugvindt.

Waarom zou je kiezen voor een omheining in RECO materiaal?

Samengevat: unieke grondstof, uniek product! Milieuvriendelijk, stevig, veilig, kleurvast, levenslang plezier, op en top Belgisch.

RECO

RECO is de grondstof van onze omheiningen en andere producten: gerecycleerd kunststof composiet, oftwel 100% gerecycleerde kunststof. De meest ecologische oplossing op de markt, omdat  ook het eindproduct opnieuw gerecycleerd kan worden.

Plastic levert een hoop afval op. In onze oceanen en zeeën in de vorm van micro plastic, in onze riolen, in ons drinkwater. Onze stortplaatsen liggen er vol mee. Het goede nieuws is dat plastic gerecycleerd kan worden.

Wij verwerken voor jou, je kinderen, je kleinkinderen die afvalberg tot een mooi en proper product. Iedere vezel is gemaakt uit gerecycleerde plastic.

Concreet: in 2 palen van een omheining zit de Plastic inhoud van je PMD-zakken van 1 jaar van 1 persoon. Investeren in een RECO® product is de afvalberg verminderen!

Duurzaam

Door te kiezen voor onze verbeterde kunststof, ben je zeker van een lange levensduur. Je palen of planken rotten niet, trekken niet krom bij temperatuurschommelingen en zien er zelfs na vele jaren nog onberispelijk uit.

RECO® producten zijn in bepaalde mate elastisch. Als er sterke zon is, kunnen ze aan één kant verbuigen. Echter komen ze snel weer recht, in tegenstelling tot houten planken die krom trekken. Reden: de planken hebben een geheugen en nemen hun oorspronkelijke vorm weer aan . Een uniek extrusieproces leidt tot ongekende buigstijfheid in plank en paal.

Onderhoudsvrij

Je omheining regelmatig beitsen om ze bestand te houden tegen weer en wind is vanaf nu verleden tijd. Onze producten zijn niet onderhevig aan rotting of vochtproblemen en hebben dan ook geen nood aan onderhoudsproducten.

Veilig

Onze omheiningen zijn veilig voor mens en dier. Dankzij het duurzame karakter van de kunststof worden splinters of gebroken planken vermeden en is de kans op letsels vrijwel onbestaande. RECO verduurt en verbrokkelt niet. 

Innovatief

Je kiest voor de kunststof van de toekomst, maar kan er gewoon nu al gebruik van maken. Dankzij innovatieve technieken slagen we erin om zelfs moeilijk recycleerbare kunststoffen om te zetten in een duurzaam product. Onze planken en palen combineren de voordelen van gekende kunststofproducten, terwijl de nadelen achterwege blijven.

Esthetisch

Gedaan met afbladderende, gehavende of verouderde planken. Onze kunststofproducten zullen er met hun duurzame kwaliteit zelfs binnen enkele jaren nog als nieuw uitzien. En dankzij de stijlvolle, strakke look komen onze omheiningen uitstekend tot hun recht in iedere omgeving.

Productoverzicht

Bekijk hier onze palen en planken en de verschillende combinaties.

Productinformatie.

Vandaag brengen we een revolutionair product op de markt. Kunststof producten van de toekomst maar dan nu. We rekenen af met de nadelen van de bestaande producten en blijven inzetten op innovatieve technologie.

E

Kleurvast & weersbestendig

De Recybuild producten hebben een zeer goede kleurstabiliteit en zijn getest volgens ISO 4892-3. Geen van de geteste profielen overtrof de indicatieve waarde van ΔE* van 3,8. Dat wil zeggen dat onze producten onder andere UV bestendig zijn.

De producten van Recybuild Solutions kunnen tegen een stootje én zijn ontworpen weer en wind te trotseren zonder enig probleem. Het materiaal absorbeert geen water of andere vloeistoffen. 

E

Geen onderhoud met beitsen en andere producten

Gedaan met zoeken naar een goed product om je omheining te beitsen of in te smeren. Onze producten zijn zo milieuvriendelijker, beter voor je gezondheid (en die van je dieren) én er zijn geen extra kosten aan onderhoudsproducten.
E

Extreem lange levensduur.

Onze producten overleven generaties. En moet er toch eens iets verwijderd worden, dan kan dat product voor 100% gerecycleerd worden in de originele toepassing.
E

Isolatoren

Wil je graag de omheining combineren met schrikdraad? Dat kan, zelfs zonder het gebruik van isolatoren. Het is mogelijk om de schrikdraad door de palen te leiden. Dat spaart kosten en werk.

E

Bewerkbaarheid

Zelf aan de slag met onze producten? Dat kan! Laat je creativiteit de vrije loop. Ga aan de slag met je boor, schroeven, zaag, schaaf, nietmachines, frees,... Het materiaal is gemakkelijk om mee te werken (vergelijkbaar met hout). Kleine krasjes zijn eenvoudig te verwijderen door schuren.

 

Sales: info@desutter-naturally.com

Ontdek onze producten

Bekijk en download onze productbrochure.

Portfolio

Bekijk hier recente projecten.

Kijken & voelen

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze producten én hun unieke kwaliteiten of een offerte aanvragen?

De palen en planken bekijken en vastpakken kan samen met een Infinity expert van onze partner De Sutter Naturally.

Contacteer ons.