Selecteer een pagina

Recybuild Solutions

Recycling for the future.

Recycling for the future

Duurzame, gerecycleerde producten uit kunststof ontwikkelen die goed zijn voor milieu, mens en dier. Dat is waar Recybuild Solutions voor staat. Stap voor stap bouwen we aan een duurzame toekomst en beloven we dat we altijd zullen streven naar beter en properder. Want vandaag bouwen en ontwikkelen we al voor de wereld van morgen.

Ons voltallige managementteam maakt al langer naam en faam in het Limburgse ondernemersleven. Na afzonderlijk enkele succesvolle bedrijven te hebben opgericht, slaan we nu de handen in elkaar voor Recybuild Solutions.

Omdat we geloven in het duurzame aspect van het product. En omdat we een neus hebben voor succesformules. We willen creativiteit en innovatie stimuleren, waarbij we de mens centraal zetten. Door zowel intern goed voor onze medewerkers te zorgen als daar buiten enkel het beste te bieden voor onze klanten. 

En met ‘het beste’ doelen we niet alleen op een kwalitatief product, een hoge betrouwbaarheid en een flexibele dienstverlening. We zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke draagkracht.

Het is onze missie om duurzame, gerecycleerde producten uit kunststof te ontwikkelen die goed zijn voor omgeving, mens en dier. Daarbij staat de bescherming van het milieu steeds op de voorgrond, met technologie als strategische tool.

We handelen als een grondstoffenproducent en niet als een afvalverwerker. We trachten aan de hand van een technologisch innovatief proces een ecologische en esthetische oplossing te bieden ter vervanging van primaire grondstoffen zoals tropisch hardhout.

Door gerecycleerd plastic om te zetten in duurzame eindproducten, hopen we onze kinderen uitzicht te geven op een schonere en gezondere toekomst.

Het  team